Opties Trading

Opties Trading

Terwijl ontvouwen het onderwerp van de handel in opties, moeten we eerst een duidelijk begrip van wat de term ‘opties’ te betekenen hebben. Opties om een ​​investeerder is een investering optie heel graag beleggingsfondsen, aandelen en obligaties, maar op hetzelfde moment opties verschillen van de andere soorten effecten boven in een beetje complexer dan deze vermeld. Opties kunnen worden gedefinieerd als een contract dat de eigenaar het recht om een ​​actief tegen een bepaalde prijs te kopen of te verkopen op of vóór een bepaalde datum geeft. Het heet opties, omdat de koper het recht maar niet de verplichting om zijn handel voorraden en dus geniet van het voordeel van de beperkte risico’s, maar onbeperkt winstpotentieel.

Opties zijn twee soorten: afhankelijk van de vraag of het is het recht om een ​​actief te kopen of te verkopen. In het geval het geeft de eigenaar het recht om een ​​actief te kopen tegen een bepaalde prijs binnen een bepaalde periode dan zou het worden aangemerkt als een ‘call’. En aan de andere kant, als het is het recht om een ​​actief te verkopen onder dezelfde voorwaarden dan het zou een ‘put’. Kopers van de oproep hebben lange positie en dat betekent dat ze zijn vol hoop dat de binaireoptiesned.com/brokers/anyoption/ prijzen van de effecten zal stijgen binnen de gestelde termijn. Overwegende dat de kopers van de put hebben een short positie en hoop van harte dat de prijzen van effecten zou vallen voor hun optie expireert.

Prijzen zullen stijgen of dalen

De optiemarkt bestaat uit vier verschillende soorten ondernemers die kopers en verkopers van de oproep en kopers en verkopers van de put op te nemen. Het voordeel van die opties is dat de opties stellen u om geld te verdienen, niet alleen als de optie prijs naar beneden gaat, maar ook wanneer de markt neemt af.

Dat is een reden die men nodig heeft zeer speculatief te zijn, terwijl de handel met opties. Wanneer u opties koopt het betekent dat je niet alleen te voorspellen of de markt zal dalen of stijgen, maar je moet ook bij benadering een idee hebben over hoeveel de prijzen zullen stijgen of dalen en op welke termijn, aangezien opties zeker vervalt na een bepaalde periode.
Opties kunnen ook worden gecategoriseerd als zijnde van twee verschillende types: Amerikaanse opties en Europese opties. Amerikaanse opties kunnen worden uitgeoefend op elk punt van de tijd tussen de datum van aankoop en de vervaldatum, overwegende dat de Europese opties verschillen van de voormalige in het zijn uitoefenbaar pas aan het eind van hun leven.

Vergeleken met een verzekeringspolis

Opties kunnen speculatieve of conservatief: Speculatieve opties zoals eerder besproken geven de koper of de belegger het voordeel te profiteren, zelfs wanneer de markt in het algemeen is kelderen of stagneert. Opties kunnen ook conservatief in die zin dat de investeerder zou kunnen gebruiken aandelenopties te dekken zijn. Hedging verschijnsel kan worden vergeleken Blog met een verzekeringspolis. Net als alle persoonlijke eigendommen tegen verlies of schade zou kunnen worden verzekerd, op een soortgelijke manier kan de belegger in dienst hedging strategieën die hem in staat stellen alleen te profiteren wanneer de voorraden te genieten van een opwaartse trend en door middel van hedging hij kan ook zijn verliezen te beperken en beperken zijn keerzijde.

Even terzijde, zouden we gewoon toevoegen: dat opties ook aandelenopties, die een lucratieve manier van verleidelijk en ondersteunen van geschikte kandidaten door diverse gerenommeerde bedrijven overal ter wereld zijn.
Uiteen te concluderen, opties uiterst complexe effecten ook enorme risico’s. Dat is de belangrijkste reden waarom de handel in opties niet geschikt voor alle beleggers wordt beschouwd; en de meeste van de tijd novices wordt aangeraden uit de buurt van de handel in opties te sturen.